USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Троє молодиків обікрали будинок, здали речі в ломбард і гульнули на Світязі

11 Серпня 2017 16:25
У Нововолинську, на одній з вулиць у приватному секторі, місяць тому обчистили до нитки будинок, господарі якого поїхали на вихідні у село. Злодії винесли все, що працьовите подружжя заощаджувало впродовж десятиліть і відкладало для дітей та онуків. Зазвичай тут охороняв подвір’я пес, але того дня і він поїхав у село.

Про деталі злочину повідомляє РАДАР.

Троє молодиків залізли у чуже помешкання через вікно. Один із них майже одразу натрапив на сховок із коштовностями та грішми. Тихцем поклав їх у кишеню, подільникам нічого не сказав.

Сейф злодії відчинити не змогли, а тому забрали з собою сейф. У ньому хазяїн тримав нарізний карабін “Форд”, пневматичну рушницю,

набої. 50-кілограмовий сейф винесли у покривалі.

З хати винесли все - годинники, набір столових ножів, ювелірні прикраси, плазмовий телевізор, ключі від автомобіля, ба навіть усю нову постіль та рушники поцупили теж.

Документи господарів викинули дорогою.

Частину речей «скинули в одному з ломбардів» деякі речі, та й подалися на Світязь, де гульнули на повну. Карабін вартістю близько 20 тисяч гривень продали знайомому за 2 тисячі. Той добре розумів, що купує крадене, тому мерщій позбавився цінної речі – вже за 4 тисячі.

Зброю в нього придбав мисливець.

А от пневмат розшукують ще й досі.

Працівники Нововолинського відділення поліції вийшли на слід злочинців за лічені дні. Усіх трьох уже взяли під варту і помістили в ізолятор тимчасового тримання.

Один із них – із Запоріжжя, має луцьку реєстрацію, але мешкає в Нововолинську, відбув термін за пограбування. Двоє інших – місцеві наркомани, у них за плечима розбої та крадіжки.

У затриманні підозрюваних брав участь луцький спецпідрозділ “КОРД”.

Крадії стверджували, що все мерщій збули. Поліція з дозволу суду провела шість обшуків. Зробила запит у володимир-волинський ломбард – і небезрезультатно. На жаль, найцінніших речей там уже не було.

Підполковник поліції Сергій Галащук особисто вилучав на одній із злодійських хат коштовний годинник та іменний карабін. Виявили ще дещо. Однак збитки лишаються дуже значними.

Потерпілі щиро вдячні працівникам Нововолинського відділення поліції на чолі з Андрієм Литвином за оперативне розкриття злочину.

Злодії наразі за гратами. Той, що вкрав коштовності та гроші, так спільникам і не зізнався. За це його потім жорстоко побили. Поламали ребра.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
АНАТОЛЬ_ Показати IP 11 Серпня 2017 17:33
Я в глибокому шоці, брати мої! Шо ж то робиться?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus