USD 39.60 39.87
  • USD 39.60 39.87
  • EUR 39.65 39.87
  • PLN 9.72 9.88

Триває набір охочих на військову службу в підрозділи Волинського прикордонного загону

18 Квітня 2024 18:36
Для укомплектування вакантних посад інспекторів прикордонної служби підрозділів Волинського загону проводиться набір громадян на військову службу за контрактом та по мобілізації.

Про це повідомляє пресслужба загону.

Потрібні також фахівці інформаційно-телекомунікаційних систем, кухарі, водії категорії В, С та лікарі за спеціальністю: хірург, терапевт, травматолог, а також лікар загальної практики.

Приймаються громадяни віком від 18 до 60 років.

Щомісячне грошове забезпечення – від 25 тисяч гривень, додатково виплачується винагорода у розмірі 30 тисяч гривень, у розрахунку на місяць пропорційно часу виконання бойових (спеціальних) завдань.

Читати ще: У прикордонників Волині чергове поповнення – новобранці склали присягу

З питань прийому, а також для з’ясування додаткової інформації з проходження військової служби можна звертатися до відділу комплектування прикордонного загону за телефоном: +380 96 905 1301 (у робочі дні з 08.00 до 17.00) або за адресою: м. Луцьк, вул. Стрілецька, 6.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus