USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

У прикордонників Волині чергове поповнення – новобранці склали присягу

5 Квітня 2024 16:17
Набір громадян на військову службу в прикордонні підрозділи Волинського загону триває. Днями військовослужбовці, які вирішили стати на захист кордонів своєї держави та нещодавно приєдналися до лав Держприкордонслужби, склали військову присягу.

Про це повідомляє пресслужба Волинського прикордонного загону.

Перед бойовими товаришами військовослужбовці присягнули сумлінно і чесно виконувати службовий обов’язок, обороняти Україну, захищати її суверенітет, територіальну цілісність і недоторканість.

«Вітаємо побратимів з важливим днем у вашому житті. Складати присягу під час війни – підтвердження вашої сміливості, віри в нашу державу та Перемогу!» – йдеться у повідомленні.

Читати ще: Волинський прикордонний загін запрошує на службу фахівців різних категорій

Усіх громадян, які хочуть доєднатися до колективу Волинського прикордонного загону, чекають за адресою: м. Луцьк, вул. Стрілецька, 6.

Додаткову інформацію щодо набору на службу можна дізнатися за телефоном: +380 96 905 1301 (у робочі дні з 08.00 до 17.00).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus