USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Це якийсь Хелловін»: створивши низку моментів, «Волинь» поступилася «Авангарду». Фоторепортаж

1 Листопада 2020 10:08
В черговому десятому турі Першої ліги Луцька «Волинь» мала приймати краматорський «Авангард». В останніх чотирьох іграх «хрестоносці» здобули 10 очок. Здавалося б, чому б не розжитися очками у домашньому матчі проти команди, яка перед цим туром була на передостанньому місці у турнірній таблиці? Але про все по порядку.

В останніх матчах у Василя Сачка вималювалася основа, тож у стартовий склад він вніс точкові зміни – замість травмованого Валерія Болденкова, якого не було навіть у заявці, в центрі захисту вийшов Войтіховський, а місце під нападником зайняв Амбросій Чачуа, він виграв конкуренцію в Кизилатеша.
Перший гольовий момент «Волинь» створила ближче до середини першої половини зустрічі – Чачуа класно бив з-за меж карного майданчика, але м’яч пролетів поруч зі стійкою. Через кілька хвилин після навісу Сімініна злету в один дотик бив Оринчак – знову повз ворота.
На 36 хвилині «Волинь» подала два небезпечних кутових, які ледь не стали гольовими. Спочатку Чачуа навісив на Войтіховського – центрбек влучив у сперника, а вже в наступній спробі Чачуа намагався закрутити у ворота, але кіпер виручив «Авангард» в цьому моменті.
Тож команди пішли на перерву з нулями на табло, а вже по перерві Василь Сачко провів заміну, випустивши вінгера Ляшенка замість центрфорварда Сікорського, який нічим не запам’ятався у першому таймі. Вже традиційно місце нападника після такої заміни зайняв Оринчак.

Облога воріт «Авангарду» в другому таймі розпочалася з 58 хвилини, коли Цюпа бив здалеку, воротар відбив на Протасова, який з гострого кута пробив над перекладиною.
Вже за дві хвилини м’яч пролетів над воротами після удару головою Приндети, який замикав подачу з кутового.

Класно бив з-за меж штрафного Чачуа – м’яч пролетів поруч з дев’яткою воріт Якубенка, який спіймав справжній кураж у звітному матчі. Саме він потягнув удар Войтіховського після навісу Сімініна зі штрафного.
Але найнебезпечніший момент у «Волині» мав Приймак – опорник з близької відстані влучив у лежачого кіпера, а після відскоку пробив вище воріт.
А на 78 хвилині для «Волині» сталося справжнісіньке нещастя. Шинкаренко покарав Волинь за нереалізацію низки моментів, підхвативши м’яч після кутового та пробивши в кут воріт Леванідова – 0:1. Відзначимо, що це був чи не перший небезпечний момент краматорців у матчі.
Після пропущеного голу «хрестоносці» почали бомбардувати подачами карний майданчик гостей, перевівши Войтіховського у напад. Спочатку рахунок міг зрівнювати Приймак, але вчергове не влучив у ворота. В додатковий час після подачі Смінініа бив Войтіховський, але Якубенко потягнув та в підсумку зберіг для своєї команди перемогу, ставши героєм матчу.
Після фінального свистка футболісти «Авангарду» раділи наче виграли Лігу чемпіонів. Але їх дійсно можна похвалити, адже тиск волинян був просто неймовірним.

Тож констатуємо зовсім нелогічну поразку «Волині». «Це просто якийсь Хелловін», – сказав на післяматчевій пресконференції Василь Сачко, наголосивши, шо це найнеприємніший момент для нього за час перебування на посаді головного тренера «Волині».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Остап Вакарчук Показати IP 1 Листопада 2020 12:49
Кому цей ФК "Авангард" Краматорськ у цьому році тільки не програвав. А саме головне, що приїхав до Луцька і треба ж так, не тільки одне очко забрав у ФК "Волинь", а ще й умудрився перемогти. Чи такий наш футбольний клуб "Волинь" слабкий чи то В.Сачко сказав: "Сьогодні хлопці дозволяю вам розслабитись і думаю, що можна програти".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus