USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Ці обмеження – прохання бізнесу»: Ляшко про заборону продажу шкарпеток

15 Січня 2021 17:51
Головний санітарний лікар Віктор Ляшко заявив, що заборона на продаж товарів не першої необхідності в супермаркетах на час локдауна в Україні є проханням бізнесу.

Про це він сказав в інтерв’ю lb.ua, передає Еспресо.

«Ви знаєте, скільки зустрічей було проведено в цьому кабінеті та онлайн з представниками бізнесу? Я зараз скажу таку сокровенну річ: ці обмеження – прохання бізнесу», – відповів Ляшко на питання про заборону продажу шкарпеток і товарів не першої необхідності в супермаркетах.

Він пояснив, що є бізнес, який продає виключно посуд, одяг або іграшки.

«І вони втрачають під час карантину, тому що вони закриті, а поруч супермаркети продовжують працювати і продають посуд, одяг та іграшки. Ми ж не тому вводимо обмеження, що вірус шкарпетками передається», – додав Ляшко.

Нагадаємо, в Україні з 8 січня почав діяти посилений карантин, він триватиме до 24 січня. Водночас, міністр охорони здоров’я Максим Степанов висловлювався за продовження жорсткого карантину після 24 січня.

У свою чергу, прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що обмеження жорсткого карантину перестануть діяти після 24 січня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Клава Показати IP 15 Січня 2021 18:56
Во до чого додомовлялися !!! А звичайного українця хтось запитав ???
ВІРУС Показати IP 15 Січня 2021 20:35
НЕ ВИКИДАЙТЕ СТАРІ ШКАРПЕТКИ.
скептик Показати IP 15 Січня 2021 21:48
"Ми ж не тому вводимо обмеження, що вірус шкарпетками передається» А ніхто і не сумнівався, що то наслідок великого зай"бу
Ляшко як діагноз Показати IP 16 Січня 2021 03:35
Нетрадиційний.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus