USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Ця зима буде надскладною: українцям розповіли про майбутній опалювальний сезон

23 Червня 2022 17:09
Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов розповів про те, яким буде майбутній опалювальний сезон. Він зазначив, що ця зима стане надскладною та натякнув на те, що в оселях буде не так тепло, як раніше.

Чернишов наголосив, що вже зараз важливо думати про опалювальний сезон. За його словами, українцям не варто боятися неприємних сюрпризів у вигляді зростання тарифів, передає УНІАН.

«Очевидно, що ця зима буде надскладною. Головне – ми маємо захистити кожного українця та обігріти його помешкання. Тарифи на тепло не зміняться! Ми забезпечимо їхню стабільність. Опалювальний сезон почнеться вчасно. Для цього в нас є всі передумови», – написав міністр.

Він також наголосив, що цьогоріч українцям варто почати відвикати від життя з відчиненими вікнами. Ймовірно, так Чернишов натякає на те, що у квартирах може стати холодніше, аніж зазвичай.

«Але ми маємо відвикнути жити взимку з відчиненими вікнами та обігрівати вулицю. Вважаємо, що оптимальна температура в оселі має коливатися в межах 18-20 градусів, але в жодному разі не нижче за 16 градусів. Як в ощадливих країнах розвинутої Європи. Як ми переживемо цю зиму – залежить від кожного із нас. Готуватися до холодів варто саме зараз», – наголосив Чернишов.

Він додав, що влада України розуміє усі ризики та активно до них готується.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Життєлюб Показати IP 23 Червня 2022 18:35
Дякую, що попередив. Буду зимувати зі сім'єю в одній із ощадливих країн розвинутої Європи!
Народна прокуратура Показати IP 23 Червня 2022 21:40
Це має стосуватись всіх, у тому числі і тих, в кого індивідуальне газове опалення. Потрібно встановлювати норми споживання на кожне таке домогосподарство. Інакше вийде чергове бла-бла-бла

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus