USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Ціль – склад балістичних ракет: ЗМІ заявили про причетність США до ударів по Ірану

29 Січня 2023 17:13
Удар за допомогою безпілотників військового заводу Міністерства оборони Ірану в місті Ісфахан завдали Військово-повітряні сили Сполучених Штатів і «ще одна країна». Ізраїль не причетний до інциденту.

Про це повідомили джерела видання Al-Hadath, передає УНН.

За словами джерел, ціллю удару були іранські запаси балістичних ракет, і додали, що він був покликаний «продемонструвати Ірану та росії» готовність США протидіяти будівництву заводів «з виробництва та експорту балістичної зброї».

Водночас видання The Jerusalem Post, посилаючись на джерела у західній розвідці та іноземних співрозмовників, ознайомлених з питанням, повідомляє, що атака в Ісфахані мала «феноменальний успіх», а збитки від атаки «виходять далеко за межі «незначного пошкодження даху», про який заявила Ісламська Республіка.

Як ми писали, вночі 29 січня на військовому заводі в центральному іранському місті Ісфахан пролунав сильний вибух. Повідомляється, що він стався в одному з центрів виробництва боєприпасів Міністерства оборони.

Згідно з повідомленням заступника губернатора Ісфахана з питань безпеки, жертв немає.

У Міністерстві оборони та підтримки збройних сил Ірану заявили, що нічна атака на один із цехових комплексів в Ісфахані була «невдалою».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus