USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Цілодобове чергування бригад і нова техніка: Луцьк готовий до снігопадів

2 Грудня 2019 13:22
Луцьк готовий до очищення вулиць від можливих снігових заметів. Про це на своїй сторінці в мережі заявив перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.

З його слів, налагоджено цілодобове чергування бригад, які приступлять до прибирання одразу при настанні опадів.

«Закуплено необхідну кількість сумішей для посипання доріг та тротуарів, зокрема – піщано-сольової суміші 1529 т, щебенево-сольової суміші – 1681 т, солі – 519,2 т, відсіву – 75,8 т, піску – 120 т.

Підготовлено 19 одиниць техніки, цьогоріч придбали нову машину для посипання доріг та солерозкидач. Також оголошено тендер на придбання ще двох машин для чищення тротуарів, орієнтовно до завершення року нова техніка буде залучена до прибирання», – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus