USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

Ціна на опалення і гарячу воду зросте на 20-25%. ВІДЕО

15 Липня 2010 13:46
У зв'язку з підвищенням ціни на газ середній тариф на опалення збільшиться на 73 копійки, на гаряче водопостачання - на 3,82 гривні за куб, і на газ, використовуваний на комунально-побутові потреби населення, - на 26,6 копійок за 1 кубометр.

Про це на прес-конференції сказав міністр житлово-комунального господарства Юрій Хіврич, - повідомила ТСН .

«У зв'язку з тим, що в собівартості тепла і води газ складає в середньому 53%, то, за нашими розрахунками, ціна на тепло і воду підніметься на 20-25%», - сказав він.

Міністр додав, що відсоток збільшення залежить від того, як підприємство теплокомуненерго реалізує програми по теплозбереженню.

Відповідно до розрахунків міністерства, у зв'язку з підвищенням ціни на газ для підприємств теплокомуненерго середній тариф на опалення збільшиться на 73 копійки за 1 кв. м опалювальної площі, на гаряче водопостачання - на 3,82 гривні за 1 куб. м води, і на газ, використовуваний на комунально-побутові потреби населення, на 26,6 копійок за 1 куб. м газу.

Він також відзначив, що ріст тарифів на газ для населення пов'язаний зі збільшенням ціни імпортного газу за контрактом.

«Я не фахівець у цьому питанні, у мене просто є інформація, що ціна газу за підписаним контрактом, ми ж працюємо сьогодні за контрактом, у другому кварталі була 330 доларів. За домовленістю з Росією на 100 доларів знижено ціну. На другий квартал – 355 доларів, а на четвертий квартал ціна – 375 доларів, так записано в контракті. А знижка йде тільки на 100 доларів», - відзначив він.

Як повідомлялося, Нацкомісія з регулювання електроенергетики України п ідвищила граничну ціну на природний газ для підприємств комунальної теплоенергетики на 50% із 1 серпня. НКРЕ затвердила нові роздрібні ціни на природний газ для населення, підвищивши їх на 50%.

У зв’язку з цим в уряді повідомили, що підвищення тарифів на природний газ для населення не призведе до збільшення тарифів на водовідвід, водопостачання і утримання будинків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
добрий Показати IP 15 Липня 2010 13:59
Горіть ви всі владці в пеклі.
Лучанин Показати IP 15 Липня 2010 16:04
от, суки! Покращення життя вже сьогодні!. От і майте, дибіли - обрали собі президента!
rusych Показати IP 15 Липня 2010 16:10
Оце правильно! Обрали собі президента тепер віддавайте йому свої грошенята. отакі реформи - все здати в общак а гарант між своїми поділить
OrestN Показати IP 15 Липня 2010 17:52
янук клявся, що буде газ дешевший, якщо продлить Україна перебування Чорномор.Флоту РФ на 45 років, продовжили і що? Все ж таки піднімають! ОДНІ БРЕХУНИ ПРИ ВЛАДІ!!!
ВА! Показати IP 15 Липня 2010 21:55
Це сама краща влада. Вона є влада. Вона дуже активна. Працюе в рамках зеконів, держсцандартів. Це влада спецаналістів і торбується за людей. І нема що на неї тягнути. Розпочався процес того, що бідні діляться з багатими. Багаті побачать доброту бідних і почнуть ділитися з бідними. Хай бідні покажуть приклад і навчать богатих як віддавати від малого, то чого варт, коли віддавати від великого. Один казав :"Буде бідним той народ у кого активний уряд".Але бідний це самий богатий. Бо у багатого вже є,а убідного нема , але може бути. Таким чином цеглина коштує пятьдесят відсотків. Купіть цеглину. http://music.i.ua/user/289585/96/1051/(прослухайте і ридайте, буде легше)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus