USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Цвітуть квіти та «співають» коти: у Луцьку-аномально тепла зима. Фото

18 Січня 2020 15:27
Безсніжними зимами лучан уже не здивувати, однак незвично тепла для суворого січня погода, м’яко кажучи, таки насторожує. Дійшло до того, що у розпалі зими, коли православні християни в Україні та світі відзначають цикл різдвяно-новорічних свят, у Луцьку розквітнули троянди, примули та братики.

Що й казати, у 2020-му році перша половина зими виявилась напрочуд теплою.

Так, згідно зі прогнозами синоптиків протягом наступного тижня денна температура повітря у Луцьку не перетинатиме позначки «мінус» - вона коливатиметься у межах від 0 до +3 градусів за Цельсієм. А наступного вікенду, 25 та 26 січня, стовпчик термометра взагалі підніметься до позначки +5 градусів вище нуля.

Загалом, проблема глобального потепління торкнулася не лише Волині, а й усього світу. Так. За останні 15 років середньорічна температура повітря на території області зросла на 2 градуси за Цельсієм.

Так чи інакше, але, згідно із прогнозами синоптиків цьогорічний січень не потішить лучан ні сніжними заметілями, ні «пекучими» морозами.

Інформаційне агентство Волинські Новини пропонує читачам переглянути світлини «весняного» січня у Луцьку у фоторепортажі кореспондента Вікторії Семенюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus