USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Ти пі*ар»: на в'їзді в Київ затримали п'яного священника УПЦ МП родом з Волині

30 Березня 2023 13:59
На в’їзді в Київ прикордонники зупинили священника родом з Волині. Він був за кермом напідпитку та без документів на право керування автомобілем. Священник 1975 року народження нецензурно висловлювався та поводився досить некоректно.

Про це повідомляє Держприкордонслужба України.

Під час огляду транспортного засобу прикордонники виявили документи, видані в тимчасово окупованому Криму та на території рф на невідому особу та документи, диски та матеріали релігійної організації УПЦ московського патріархату.

Пояснити наявність виявлених документів та матеріалів в автівці, а також проходити тест на вживання алкоголю уродженець Волинської області відмовився.

Для складання матеріалів справи за ч.2 ст.126 КУпАП «Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами» та ч.1 ст.130 КУпАП «Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції» чоловіка передали співробітникам Нацполіції, а також поінформували співробітників СБ України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Міша Показати IP 30 Березня 2023 15:03
Пострижіть цю свинособаку
! до Міша Показати IP 30 Березня 2023 16:19
А кому ж баби будуть цілувати руки?
Гриша Показати IP 30 Березня 2023 16:50
Зв*язати сволоту і прямо на війну. Нехай в окопах трясе рясою, підносячи снаряди.
Андерсон Показати IP 30 Березня 2023 17:23
що саме цікаво, що серед попів найбільше тих самих пі*арів. А цей то взагалі - еталонний

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus