USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Тимошенко треба звільнити, - президент Європарламенту

13 Січня 2012 13:34
Президент Європейського парламенту Єжи Бузек заявляє, що звільнення екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко з-за грат і завершення переговорів щодо Угоди про асоціацію України з Європейським Союзом є обов’язковими передумовами для подальших європейсько-українських відносин.
Про це Єжи Бузек написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, відповідаючи на запитання одного із користувачів Інтернету про очікування, пов’язані зі справою Тимошенко та перспективою її участі у парламентських виборах 2012 року, - пише УНІАН.
«Екс-прем`єр-міністр Юлія Тимошенко повинна бути звільнена. Ми повинні завершити наші переговори щодо Угоди про асоціацію. І перше, і друге є необхідними передумовами для розвитку відносин між Україною та ЄС та для того, щоб побудувати в Україні систему за демократичними правилами», - написав Єжи Бузек.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Всезнайко Показати IP 13 Січня 2012 13:38
Бузек, розберись із своїм євросоюзом... Бо валиться на очах...
Хатуль Мадан Показати IP 13 Січня 2012 14:02
Вор должен сидеть в тюрьме. И Чивокуню туди за компанію.
Лучанка до Хатуль Мадан Показати IP 13 Січня 2012 19:28
Президент Європейського парламенту Єжи Бузек заявляє, що звільнення екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко з-за грат і завершення переговорів щодо Угоди про асоціацію України з Європейським Союзом є обов’язковими передумовами для подальших європейсько-українських відносин. 100% правда! Всі тоді чиновники повинні за твоєю логікою сидіти в тюрьмі, ВСІ ДО ОДНОГО, НЕ ЛИШЕ ВОНА,А Й ВІН, ВОНИ..., всі, то чому одних саджають, а інших ПРИ ЧОМУ ЩЕ ГІРШИХ НІ? ЧОМУ?! ХАЙ ТОДІ ВСІХ, Я ЗГІДНА,ЩО ЗЛОЧИНЕЦЬ МАЄ СИДІТИ В ТЮРМІ, проте не Президенту це вирішувати і не ВР, а в нас якраз таки і вони це вирішують, а судді і міліція слухаються як ниці цуцики,бо бояться! Отак і ви будете боятися,ще трохи позахищаєте цю владу,то рот потім не відкриєте, а тільки "рявкати" будете,як і це все життя робите...,БО УКРАЇНЦІ НЕ ЗДАТНІ ДА ПОЄДНАННЯ СВОЇХ ЗУСИЛЬ,А НА ЗАЗДРІСТЬІ НА ЗЛО ВОНИ ПЕРШІ ПОБІЖАТЬ ПОРАДІТИ ЗА ТЕ,ЩО В КОГОСЬ БІДА, нажаль більшість нашої нації САМЕ ТАКА І НЕ ТРЕБА ТУТ НІЧОГО БІЛЬШЕ КАЗАТИ!!
Не Юля Показати IP 13 Січня 2012 15:08
Так сказав би цей Бузок Європейському Суду, нехай скасує вирок українського суду. Тільки щоб потім Європа не рявкала, що в Україні страшенна корупція!!!
юлі ТАК Показати IP 13 Січня 2012 18:30
Юлі- нари а не шикарні апартаменти, щоб життя в тюрмі медом не здавалось.
Сергій Показати IP 13 Січня 2012 18:53
Хай він тою сторінкою одне місце витре
Изя Шнеерзон Показати IP 13 Січня 2012 20:21
Я прошу пардону, но я правда не знаю кто есть такое "Чивокуня" Объясните бедному еврею зачем его так ругают? Против основного тезиса "Вор должен сидеть в тюрьме" я, не Бог мой, не возражовываю. Только в какой? Если в такой как у г-жи Ю, то почему бы и нет. Искренне желаю улучшить жилищные условия большинства украинцев хотя бы до уровня тюремной камеры зечки №1
Не Вітя Показати IP 13 Січня 2012 22:45
Юлю посадили виключно через страх до неї Яйцембитого. Яник же ж обіцяв, що знизить ціну на газ. Ось хай і знизить. Бо якщо не знизить, то потім його будуть судити через те що не знизив ціну на газ.
Лучанин до Не Вітя Показати IP 14 Січня 2012 17:24
"Бо якщо не знизить, то потім його будуть судити через те що не знизив ціну на газ" - а от це вже 100% політика!!! Обіцянки виконані чи не виконані в даному випадку кримінальним законодавством не пресліуються, а от дії, які призводять до чогось поганого - так. Дуже дивно коли люди захищають вора, який їх обікрав. Янек з Вас, власне, шапки не зняв, а от Юлька Вам, власне, ціну на газ і все з цим пов'язане підвищила! Звичайно ж ВОНА краща ...
яна Показати IP 14 Січня 2012 06:00
шлепперу-проффесору не в кайф звільнити юлю--він боїться її як чорт ладена.це означає крах королювання зека.
Юлиана Капельман (в народе Юлька Золотая Ручка) Показати IP 14 Січня 2012 14:53
Атпустіть мене негайна. А то я не можу без Луї Вітона, а в камері мені не дають яго насить.
Лучанин Показати IP 14 Січня 2012 17:31
Я думаю що наш уряд 100% прислухається до Бузька, якщо воно повідпускає всіїх злочинців з тюрем Євросоюзу. А взагалі нащо ті тюрми? Вкрав, записав собі борг, враховуючи штраф, згідно Законодавства, нехай майно забрали, на вкрадені гроші закупив собі нове майно і пішов знову грабувати. От класні закони виходять - і ті що вже понаприймали і ті що хочуть прийняти. А чому тільки Юлька - опозиція? В нас весь народ в опозиції до влади. Цього Бузатий не бачить?
прошу пардону Показати IP 14 Січня 2012 18:09
"Лучанка" - дуже темпераментна жінка, якщо то справді жінка. Навіть капслок включає, щоб більше діяло. Цікаво, як вона в ліжку?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus