USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У 34-річної волинянки – прогресуюча пухлина в мозку. Потрібна допомога

10 Травня 2020 09:00
34-річній ковельчанці Лідії Савлук, яка виховує двох неповнолітніх дітей та працює помічником вихователя у місцевому дитячому садочку, необхідна допомога на лікування. У жінки - венозна ангіома лівої лобної частки головного мозку. Минулого року медикам вдалось видалити новоутворення. Однак, на жаль, з’явилась нова пухлина, яка швидко прогресує.

Про це повідомила громадська активістка, керівник громадської організації «Молодіжний центр Ковель» та Клубу «Капітошка» Олена Грицюк.

Жінка розповіла, що Лідія Савлук – її сусідка, яка працювала помічником вихователя у ДНЗ №9, однак через хворобу далі працювати не має змоги. Окрім того, Лідія - мама двох неповнолітніх дітей: виховує одинадцятирічного сина Сергія та п'ятирічну доньку Дарину.
Лікарі поставили волинянці діагноз - венозна ангіома лівої лобної частки головного мозку. Торік пухлину лікарям вдалося видалити. Але стався рецидив. Післяопераційний стан Лідії погіршується через новоутворену пухлину, яка дуже швидко прогресує. Тож необхідна ще одна операція. Коштів, які необхідні на лікування, сім'я не має. Для подальшої реабілітації та підготовки до наступної операції їй потрібні дороговартісні медичні препарати.

«Звертаюсь до вас, друзі, з проханням допомогти Савлук Лідії Володимирівні, 22.08.1985 року народження. Працює в ДНЗ №9 і проживає на вулиці Степана Кривенького у Ковелі. 23 квітня 2019 року їй провели операцію: кістково-пластичну трепанацію черепа з видаленням АВМ лівої лобної кістки. Після остеження на МРТ лікар прописав дуже дорогий препарат - Кітруда 200 мг на 4 введення внутрішньовенно один раз на 3 тижні під наглядом КТ, МРТ. Він коштує 95 тисяч гривень. Звертаюсь до всіх небайдужих людей і надіюсь, що разом ми зможемо допомогти Лідії вилікуватись і жити повноцінним життям. Робімо добро разом! Вдячні Вам за будь-яку суму. Будь-яка допомога є цінна! Кожна гривня може врятувати життя! Хай Бог благословить Вас і Ваші сім'ї за Вашу допомогу!» - звертається до небайдужих людей Олена Грицюк.

Гроші можна переказувати на картку ПриватБанку: 4731219101532400, Савлук Лідія Володимирівна
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
neurosurgeon Показати IP 5 Травня 2020 23:52
Це з якого переляку при АВМ протипухлинні препарати призначаються? Не дуріть людей
до нейрохірурга Показати IP 10 Травня 2020 10:06
значить, діагноз АВМ був помилковим, тому й оперативне лікування виявилось неефективним. І це не ангіома в людини була, а злоякісна пухлина, яка й дала рецидив і повторний ріст. Це й пояснює призначення теперішнє пембролізумаба (кітруди). Це не відміняє необхідності допомогти людині, а якраз навпаки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus