USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У багатоквартирних будинках міста на Волині встановлять теплові лічильники за бюджетні кошти

28 Січня 2022 20:49
У Володимирі кошти з вільних залишків бюджету спрямують на встановлення теплових лічильників в окремих багатоквартирних будинках.

Про це під час брифінгу повідомив голова Володимир-Волинської міської громади Ігор Пальонка.

З його слів, днями під час особистого прийому громадян до нього звернулися мешканці багатоквартирних будинків на вулиці Луцькій 172, 174, 176. Вони скаржились на те, що у будинках не встановили лічильники на тепло, тому жителі змушені сплачувати за опалення значно вищі суми, ніж інші.

«Після цього я дав доручення профільному заступнику та керівнику Теплоенерго виділити кошти для обладнання певних будинків тепловими лічильниками під час розподілу вільних залишків бюджетних коштів. Все це в процесі і я все особисто контролюю», - зауважив очільник громади.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що мешканців Володимир-Волинської громади запрошують взяти участь у проекті з термомодернізації «Теплий дім».

Мар’яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Савік Показати IP 28 Січня 2022 23:32
А чого приватні мають самі купувати????????
Василь Показати IP 29 Січня 2022 08:21
Якщо ставити лічильник-то потрібно обов"язково ставити і загальнобудинковий баланс. клапан.І навчити людей його регулювати.А потім потихеньку приводити будинкову мережу в належ. тех. стан.І прийняти на заг. зборах межі температур в будинку.опт. 21-22град. на перший раз.Можна поставити лічильник при повністью відкритих засувках і потім платити значні суми.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus