USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чому лучани платять за тепло по-старому з новими лічильниками

31 Березня 2016 21:30
Попри те, що у багатьох багатоквартирних будинках міста встановлені нові лічильники теплової енергії, іноді лучани змушені сплачувати за спожите тепло за старими тарифами. А все через те, що лічильники не взяло на облік ДКП «Луцьктепло».

Про це у запиті до міського голови під час другого засідання 5 сесії Луцької міської ради 31 березня повідомив член фракції ВО «Свобода» Микола Романюк. Зокрема, у Луцьку триває встановлення засобів обліку теплової енергії у багатоквартирних житлових будинках. На початку реалізації програми передбачалося, що кожен лучанин відчує на собі переваги встановлення таких лічильників. З одного боку, мешканці мають можливість раціональніше використовувати теплову енергію, однак, передача лічильників на облік у ДКП «Луцьктепло» відбувається надто повільно. У результаті, багато мешканців змушені платити за старою схемою.


У деяких будинках лічильник встановлений декілька місяців тому, а оплата за опалення досі стягується за старими загальними тарифами. Депутат просив вжити заходів, аби у максимально стислі строки відбулося приймання-передача лічильників теплової енергії на облік ДКП «Луцьктепло», щоб здійснювати нарахування оплати за спожиту теплову енергію на підставі їхніх показників.

Депутати підтримали цей запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus