USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У багатоповерхівці в центрі Луцька горіла квартира

2 Серпня 2018 20:37
На другому поверсі багатоповерхівки у центрі Луцька горіла квартира.

Пожежа сталася у будинку з годинником, пише Волинь24.

На місце прибули рятувальники. Через вікно квартири викидають обгорілі речі. За попередньою інформацією, пожежа почалася з балкону. Можливо, хтось кинув недопалок. Між балконом та кімнатою від температури тріснуло скло.

З квартири вивели власницю квартири - літню жінку, якій стало погано. У неї проблеми зі слухом. Її забрала «швидка».

Станом на 20:20 вогонь загасили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Коза Показати IP 3 Серпня 2018 08:22
Невже в українських курців не вистачає грошей навіть на банку з-під Нескафе. Під балконами кладовище недопалків. Колись було відчинене вікно на провітрювання і потім на стільці виявила недопалок, який його підсмалив трішки. А якби впало на папір? Після цього намагаюсь не залишати вікна на балконі відчиненими без нагляду. Особливо на ніч. До того випадку навіть не думала, що недопалок здатен таке зробити.Сподіваюсь козла, який кинув цигарку, знайдуть і він відшкодує вартість збитків власникам квартири.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus