USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

У Баварії спалахнула пожежа на нафтопереробному заводі

1 Вересня 2018 12:50
У Баварії проти 1 вересня спалахнула пожежа на території нафтопереробного заводу (НПЗ) в баварському Фобург-на-Дунаї поблизу міста Інгольштадт.

Про це повідомляє видання Deutsche Welle з посиланням на прес-секретаря поліцейського управління Верхньої Баварії.

У місцевій поліції спочатку заявили про вибух на НПЗ, потім пожежа охопила сховища зрідженого газу і бензину.

На місці події працюють понад 200 пожежників. За першими даними, постраждали 8 людей. Троє з них з опіками різної важкості потрапили до лікарні. Для жителів Фобург небезпеки не існує, запевняють в поліції.

Близько 1800 людей з розташованих навколо НПЗ будівель були тимчасово евакуйовані. За деякий час частина з них змогла повернутися до своїх помешкань.

Екологічні служби попереджають про небезпеку поширення диму від пожежі в радіусі 20 кілометрів від нафтопереробного заводу. Поліція оточила територію підприємства, зокрема, для того, щоб не допустити туди сторонніх.

Причина вибуху поки невідома.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus