USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У бетонному «саркофазі» в Києві знайшли жінку, яка загадково зникла шість років тому

15 Лютого 2022 23:16
У Солом'янському районі Києва знайдено мертвою киянку, яка зникла ще в січні 2016 року. Тіло матері в залитому бетоном ящику несподівано виявила її дочка, пише OBOZREVAТEL.

13 лютого стало випробуванням для 29-річної доньки зниклої Оксани Сивак. У той час вона перебувала в материнській квартирі.

«Квартира розташована на п'ятому поверсі дев'ятиповерхового будинку. Дівчина розбирала балкон – мав бути ремонт – і побачила довгий ящик, залитий бетоном. Від нього йшов характерний запах, і киянка одразу ж зателефонувала до поліції. Вона запідозрила, що всередині останки її зниклої матері», – розповіло джерело.

На місце одразу ж приїхали працівники ДСНС, карного розшуку, слідчо-оперативна група. Коли ящик відкрили, всередині виявили муміфіковане тіло жінки.

За словами джерела, наразі ще невідома причина смерті Оксани Сивак.

«Минуло кілька років з її зникнення, тому на всі запитання відповідь дасть судмедекспертиза», – додав співрозмовник.

І все-таки, на його думку, вже можна говорити про вбивство, оскільки тіло було заховано. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (навмисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Оксані Сивак у 2016 році було 43. Жінка нібито вийшла з дому 2 січня та зникла. Незважаючи на пошуки, жодного її сліду виявити не вдалося, хоча, як уже з'ясувалося, на той час тіло лежало на балконі.

У жовтні 2016 року Оксану Сивак визнали зниклою безвісти. У базі розшуку МВС досі розміщені її дані.

Сусіди розповіли, що всі ці роки квартира не стояла порожня, у ній жили.

«До зникнення Оксани вона жила там із матір'ю Риммою, яка отримала цю квартиру, працюючи на підприємстві «Київприлад». Це був відомчий будинок. Також у ній жила і донька Оксани, у якої вже є двоє діток», – кажуть люди.

Подією сусіди шоковані та пригнічені. За їхніми словами, коли дізналися, що на балконі знайшли останки жінки, спочатку подумали про бабусю Римму: «На пенсії вона підпрацьовувала в сусідній школі. Померла років зо два тому, але ми нічого не знали про похорон». А ось зараз виявилося, що знайдено тіло Оксани, яка зникла кілька років тому.

За словами джерела, жінка працювала на підприємстві з виробництва інструментів та обладнання для вимірювання, досліджень і навігації.

Сусіди кажуть, що Оксана Сивак була досить потайливою.

«Ми більше спілкувалися з її матір'ю, вона завжди зупинялася, розмовляла. А про Оксану майже нічого не знали», – запевняють люди.

Хто саме вбив жінку, наразі невідомо. Проте, за словами джерела, під підозру потрапив чоловік, з яким зустрічалася Оксана Сивак. Це уродженець Донецької області. Наразі його розшукують правоохоронці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus