USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Білій Церкві палає фармзавод: клуби токсичного диму йдуть на місто

25 Вересня 2017 21:45
У Білій Церкві, що на Київщині, горить фармакологічний завод «Біофарма». Площа території заводу становить понад 5000 метрів квадратних.

Волонтер Наталія Воронцова у своєму Фейсбуці опублікувала фото масштабів пожежі. На них видно клуби чорного диму.

За словами волонтера, жителів міста просять зачиняти вікна і без зайвої потреби не виходити на вулицю, оскільки дим може бути токсичним.

У ДСНС підтверджують, що ранг пожежі кваліфікували як підвищений. Рятувальники звітують, що до гасіння вже залучили 12 одиниць техніки та 60 осіб.

Спільнота dtp.kiev.ua повідомляє, що у одноповерховій окремо розташованій виробничо-складській будівлі ангарного типу (площею близько 15 тис. м. кв.) по зберіганню та пакуванню ліків виникла пожежа на площі близько 5 тис. м. кв. За попередніми даними жертв та постраждалих немає.

До гасіння пожежі залучено 12 од. тех. та 60 чол.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus