USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Волині горіла православна церква

23 Січня 2014 23:06
У Турійську сьогодні, 23 січня, спалахнула Українська православна церква. Про трагедію Інформаційному агетству Волинські Новини повідомили власні джерела.

Храм рятували 5 машин пожежно-рятувальної служби, однак погасити вогонь не вдавалося декілька годин. Купол церкви згорів повністю. На момент трагедії людей у церкві не було, однак, помітивши дим та вогонь, прихожани кинулися рятувати свій храм і виносити на вулицю майно, ікони.

"Люди бігли до церкви, поспішали винести і врятувати цінності, які у ній знаходилися. При цьому постраждав чоловік, який співав у церковному хорі", - розповідає мешканка Турійська.

З її слів, пожежу помітили близько 15 години. Гасити полум'я прибули 5 пожежних автомобілів: 2 з Ковеля, 1 з Турійська, 1 з Турійського району та 1 з Володимира-Волинського. Окрім цього, на місце події прибули автомобілі швидкої допомоги, газової служби, РЕС. Вогонь погасили, однак церква сильно постраждала. Зазначимо, у церкві недавно був зроблений добротний ремонт. Оздоблення було з пластику, тому дим був чорний та густий і погасити вогонь довго не вдавалося.

Як розповідають місцеві мешканці, ймовірним джерелом займання могла бути електрична гірлянда на ялинці в церкві.

Остаточні причини пожежі встановлюються, і ми повідомимо про них пізніше.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus