USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

У Білорусі раптово розпочалися військові навчання на аеродромі, куди раніше прибули літаки РФ

28 Вересня 2022 17:01
У Білорусі раптово вирішили перевірити бойову та мобілізаційну готовність військової частини, яка обслуговує аеродром у Мачулищах, куди раніше прибували російські літаки.

Про це повідомило Міноборони Білорусі, передає ТСН.

Зазначається, що йдеться про військову частину 06752, і навчання там триватиме протягом місяця. Повідомляється, що там відпрацьовуватимуть відновлення військовозобов'язаних навичок, зняття зі зберігання військової та спеціальної техніки з метою перевірки її боєздатності.

Варто сказати, що 27 вересня моніторингова група Беларускі Гаюн повідомила про підготовку Білорусі до масштабного прийому військових ешелонів із Росії.

Читати ще: Лукашенко запевняє, що мобілізації в Білорусі не буде

Нагадаємо, Білорусь відмовилася розміщувати додаткові російські військові бази на своїй території. Як пояснила влада Білорусі, вона не бачить у цьому сенсу.

Як ми писали, Навчання білоруських збройних сил знову продовжили. Цього разу до 1 жовтня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus