USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У бюджеті Волині розподілили понад 30 мільйонів

26 Вересня 2018 12:48
Кошти перевиконання обласного бюджету розподілили у рамках змін до бюджету Волині.

Про це йшлося під час пленарного засідання 21 сесії Волинської облради 26 вересня.

Депутати ухвалили проект змін до обласного бюджету, що передбачав розподіл 30,2 мільйона гривень коштів перевиконання бюджету.

Так, для обласної інфекційної лікарні передбачать 5 мільйонів гривень, на реабілітаційний центр у Боголюбах, відкриття якого планується у жовтні, пропонують виділити мільйон гривень. Ще мільйон спрямують на ремонт будівлі хоспісу обласного онкодиспансеру. 790 тисяч спрямують на поточний ремонт приміщення обласного протитуберкульозного об’єднання, 300 тисяч – на ремонт даху над хірургічним відділенням обласного госпіталю ветеранів війни, 275 тисяч – на ремонт приміщень та системи вентиляції харчоблоку психіатричної лікарні №1.

На будівництво нової школи у Стобихівці спрямують мільйон гривень, 500 тисяч спрямують на ремонт дорожнього покриття у Горохові. Для того, щоб погасити борги облдержадміністрації перед управлінням будинком облради витратять 1,3 мільйона гривень, на підтримку волейбольного клубу «Освіта» виділять 100 тисяч. На придбання газового хроматографа та бідистилятора для Бюро судово-медичної експертизи з спрямують мільйон гривень.

На придбання житла для дітей-сиріт спрямують 2,79 мільйона, 1,5 мільйона – на придбання інсуліну.

Також розподілять субвенцію на компенсацію різниці в тарифах. Вона становить 2,067 мільйона гривень, з яких 404 тисячі виділять для Володимира-Волинського, 712 тисяч для Ковеля та 950 тисяч для Луцька.

Депутат Святослав Кравчук наполягав на виділенні коштів для обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою. Так, 800 тисяч потрібно для того, щоб там запрацювала теплотраса, на 4,5 мільйона є проект і оголосили тендер на ремонт дахів над приміщеннями, 1,65 мільйона потрібно на здійснення благоустрою прилеглої території. Він пропонував зняти кошти з ремонту доріг у Кульчині та Горохові.

Голова облради Ігор Палиця зауважив, що вчора під час засідання бюджетної комісії облради була присутня головний бухгалтер ліцею і повідомила, що 900 тисяч гривень становить його заборгованість, ще на 2 мільйони зараз проводять тендери. Тож з обласного бюджету виділяють 3 мільйони гривень на закриття заборгованості і проведення оплати тендерів. Якщо в ліцеї цього року здійснюватимуть ще якісь роботи, кошти можна буде спрямувати з резервного фонду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus