USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У бюджетній комісії облради обрали першого заступника голови

25 Вересня 2018 14:25
Першим заступником голови бюджетної комісії облради стане Михайло Імберовський.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 25 вересня.

Члени комісії розглянули звернення депутата Анатолія Вітіва щодо скасування незаконного рішення щодо обрання заступника голови постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики. У зверненні йшлося про те, що під час засідання комісії 15 серпня з ініціативи депутата Володимира Бондаря з грубим порушенням Положення про постійні комісії облради на посаду заступника голови комісії обрали Михайла Імберовського. Оскільки Володимир Бондар не був та не є головою комісії, його дії були перевищенням повноважень.

Члени комісії вирішили підтримати звернення та скасувати незаконне рішення.

Після цього голова комісії Ірина Вахович запропонувала обрати першим заступником голови комісії Михайла Імберовського та заступником голови – Олександра Бика. Члени комісії проголосували за обрання першого заступника, однак кандидатура заступника не набрала достатньої кількості голосів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
продався Показати IP 25 Вересня 2018 22:18
і став заступником?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus