USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Боратинській ТГ збудують новий міст через Чорногузку

22 Липня 2021 08:00
Нове будівництво мосту заплановане через річку Чорногузку між населеними пунктами Голишів і Коршовець Луцького району.

Відкриті торги для пошуку підрядника оголосила на платформі ProZorro Боротинська сільська рада. Тендерні пропозиції прийматимуть до 26 липня, коли й розпочнеться аукціон.

Очікувана вартість будівництва мосту разом із розробкою проєкту становить 28,013 мільйона гривень.

На роботи хочуть витратити кошти з субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам.

Нове будівництво мосту передбачене в одну чергу. Довжина шляхопроводу сягатиме 21 метра.

Проєктна документація має включати захист споруд від корозії, стійкість земляного полотна, протизсувні заходи, сучасні енергозберігаючі прилади освітлення, оцинковане бар’єрне огородження, встановлення нових дорожніх знаків, улаштування горизонтальної розмітки з сучасних матеріалів, стійких до зношення.

Згідно з обсягами виконання робіт, будівництво включатиме влаштування опор та фундаментів, прогонової будови, перильного огородження, мостового бар’єрного огородження, влаштування підходів, дорожнього одягу моста, захисного покриття тротуарів, сполучення тротуарів із насипом, влаштування водовідведення, укріплення берегів, захист залізобетонних конструкцій, інженерне влаштування, посів багаторічних трав на схилах тощо.

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання, матеріально-технічної бази та технологій, зокрема автогрейдера, автогудронатора, бортового автомобіля, асфальтоукладальника, бульдозерів, екскаватора, пересувної електростанції, дорожніх котків, кранів та ін.

Усі роботи хочуть завершити до 31 грудня 2022 року.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Alex Показати IP 22 Липня 2021 09:54
Хороша справа. Надіюсь, наступним буде міст через Чорногузку між селами Ратнів і Баїв.
Велике будівництво Показати IP 22 Липня 2021 09:59
Міст тре зробити розвідним як Лєнінграді, шоб контейнеровози, пароплави і баржі могли пройти або високим, як Керченський ! Судноплавство має бути пріорітетом ! Підуть грузопотоки, наповниться бюджет і, дивись, окупиться будова !
Лучанин до Велике будівництво Показати IP 22 Липня 2021 11:17
І якраз профінансується твоє лікування!
До Лучанин Показати IP 22 Липня 2021 18:53
В тебе повністю відсутнє почуття гумору ! А його відсутність породжує злобу, агресію ображеного на весь світ прапорщика совєцкої армії !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus