USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Бородянці російські окупанти також ґвалтували та вбивали місцевих жителів, – Венедіктова

7 Квітня 2022 23:35
Бородянку майже повністю знищили російські окупанти. Вони знущалися з місцевих жителів, уже встановлено багато фактів таких звірств.

Про це в ефірі спільного мовлення заявила генеральна прокурорка Ірина Венедіктова, передає 24 канал.

За її словами, Бородянка – це показовий приклад. У місті не було жодних військових та їхньої інфраструктури.

«Коли вони заходили 27 лютого, хтось кинув у техніку коктейль Молотова або гранату, після цього танки зупинилися, бо вони почали боятись заходити в місто, викликали авіацію і вона пролетіла тією вулицею та все знищувала», – сказала генеральна прокурорка.

За її словами вже є задокументовані факти сексуальних злочинів та катувань. Вона називає Бородянку показовим прикладом цих звірств.

Венедіктова додала, що в місті розібрали два великі будинки і знайшли вже 26 тіл. За її словами, Бородянка найбільш зруйнована зі всіх міст Київщини і не можна поки точно сказати, скільки тут жертв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus