USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Британії лікарям надали право вирішувати, кого рятувати у першу чергу

2 Квітня 2020 16:39
Згідно з новими рекомендаціями, британські лікарі будуть самі вирішувати, кому надавати життєво необхідне лікування.

Про це йдеться у порадах Британської медичної асоціації, повідомляє «Європейська правда» з посиланням на Sky News.

Документ попереджає, що рішення про видачу дефіцитних ресурсів, таких як апарати штучної вентиляції легень, можуть визначати, чи буде велика кількість пацієнтів отримувати життєво необхідне лікування чи ні.

Згідно з новими рекомендаціями, лікарі зіткнуться з рішеннями, «які означають, що деяким пацієнтам може бути відмовлено в інтенсивній терапії, яку вони отримали б у разі відсутності пандемії».

«Медичні працівники можуть бути змушені відмовитися від лікування деяких пацієнтів, щоб забезпечити лікування інших пацієнтів з більш високою ймовірністю виживання», – йдеться в документі.

«Це може включати в себе відмову від лікування у людини, стан якої стабільний або навіть покращується, але яка має гірший прогноз, ніж у іншого пацієнта, якому потрібен той же ресурс», – сказано в рекомендаціях.

Зазначається, що під час піку пандемії лікарям, можливо, доведеться оцінювати право людини на лікування на основі «здатності швидко отримувати користь» від нього.

Нагадаємо, іспанські лікарні настільки завантажені, що медики не можуть надати допомогу всім. Тому вони вирішуватимуть кого лікувати першочергово.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Студент Показати IP 2 Квітня 2020 16:52
А як же правило сумарної кількості номіналу банкнот? Нас так вчили виживати.
Анонім Показати IP 2 Квітня 2020 17:39
у нас буде так: за кого більше в карман лікарю покладуть, того будуть "краще лікувати",так як це відбувається і зараз

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus