USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

У будинку чоловіка, який знімав напад на Макрона, знайшли «Майн кампф» та зброю

10 Червня 2021 10:56
У будинку в спільника чоловіка, який дав ляпас президенту Франції Еммануелю Макрону, знайшли «Майн кампф».

Про це пише BBC.

Слідчі провели обшук у будинках підозрюваних. У чоловіка, який знімав напад на відео, знайшли книгу Адольфа Гітлера, середньовічний меч, кинджал і зареєстровану антикварну гвинтівку.

Відзначається, що сам нападник цікавився монархією, вкрай правими політиками і французьким середньовіччям.

В Instagram він називає себе членом Національної федерації історичних єдиноборств і публікує фотографії в середньовічних костюмах.

Інцидент стався під час приїзду Макрона в департамент Дром. Чоловік у зеленій футболці, окулярах і масці прокричав «геть Макронізм», а потім вдарив президента в обличчя. Інший знімав це на відео.

Зловмисники перебувають під вартою, їм загрожує до трьох років в’язниці і штраф у розмірі 45 тисяч євро. Серед підозрюваних-28-річний Деміан Тарел. Саме він вдарив Макрона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 11 Червня 2021 07:05
і що з того??? чому не можна читати Майн Кампф, Капітал та інше?? щоб не розуміти що творять богообрані у владі?? а біблію чому можна читати? - там ще крутіше як у майн камф розписано..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus