USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У російському Бєлгороді на межі з Чернігівщиною лікарні перепрофільовують на військові шпиталі, а в Мозирі морги забиті трупами чеченців

2 Березня 2022 09:42
Як повідомила представник білоруської опозиції Ганна Красуліна під час включення на телеканал «Україна 24», у Мозирі (Білорусь) забиті всі морги, більшість із них – етнічні чеченці, дано вказівку на тривале зберігання тіл, щоб у Чечні не дізналися про реальні втрати ЗС РФ.

Тим часом деякі лікарні в Бєлгороді (Росія) перестали приймати цивільних пацієнтів – їх перепрофілюють під прийом російських військових, які отримали поранення під час бойових дій в Україні, стало відомо «Новій газеті».

Зокрема, міська лікарня №2 – одна з найкращих у місті та області, з відмінним ремонтом, розташована на Харківській горі (так називають місцеву сучасну частину міста) – зараз працює лише на прийом поранених військових.

У травмпункті міської лікарні №2 кореспондент «Нової газети» бачив поранених військовослужбовців і став свідком, як співробітників травмпункту скликали на загальну нараду відділення травматології «для обговорення питань щодо військового порядку денного».

Крім того, як стало відомо кореспондентові «Нової газети» від співробітників приватного медичного центру «Покоління», у зв'язку з інтенсивним потоком поранених для їх лікування залучають і фахівців (насамперед хірургів) комерційних медичних клінік.

За інформацією видання «Агенство», журналісти виявили свідчення, що у Білгородську область у середині лютого перекидали солдатів-строковиків. У соцмережах почали з'являтись повідомлення жінок про те, що їхніх синів, які проходять термінову службу в російській армії, відправили на кордон з Україною. Як пише «Агентство», відправили навіть тих, кого закликали лише у грудні 2021 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
скептик Показати IP 2 Березня 2022 10:06
пармезан кадаркович зустріне своїх скажених собачат
Віра Показати IP 2 Березня 2022 10:19
Не чеченців а кадировців.Прохання до журналістів уточняти і не ображати славних синів ,що захищають разом з нашими нас!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus