USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Чернівцях побили кандидатку Жіночого руху партії «ЗА Майбутнє»

27 Жовтня 2020 21:40
Валентина Серра-Сервера – кандидатка партії «ЗА Майбутнє» в Чернівецьку міську раду – стала жертвою тітушок, що представляли партію «Єдина Альтернатива».

Про це повідомляють у фейсбуці на сторінці Жіночого руху «ЗА Майбутнє».

На жінку напали, коли вона хотіла пройти в приміщення, де засідала виборча комісія. Їй заступили дорогу чоловіки, які почали зачиняти перед нею двері, штовхати, а потім завдали кілька ударів в ребра та в область печінки.

Валентина Серра-Сервера відразу звернулась до лікарів, які констатували підозру на перелом ребра. Наразі постраждала кандидатка надає свідчення поліції.

«Жіночий рух «ЗА Майбутнє» вимагає неупередженого розслідування цієї ситуації та покарання винних. Інакше ми матимемо хвилю насильства під час виборчого процесу і першими її жертвами будуть жінки. Вони підготовані до управління громадами, а не до бійок з кремезними чоловіками, які розпускають руки. Завдання правоохоронців забезпечити порядок на кожній виборчій дільниці.

Ми будемо слідкувати за тим, аби «хоробрі бійці», що нападають на жінку, були суворо покарані. А постраждалій кандидатці бажаємо швидшого одужання!» – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Виборець Показати IP 28 Жовтня 2020 00:46
Підтримакмо «Жіночий рух «ЗА Майбутнє»
valdis peish до Виборець Показати IP 28 Жовтня 2020 11:39
судячи по діалекту ти тракторист

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus