USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У червні показник працевлаштування на Волині досягнув довоєнного рівня

6 Липня 2022 22:08
Попри війну, економіка країни працює, тож підприємці потребують нових працівників. За червень Волинський обласний центр зайнятості допоміг знайти роботу понад тисячі безробітних.

За перший місяць літа працевлаштовано 1203 особи, інформує ВОЦЗ. До речі, в цей же період у 2021 році роботу знайшли 1211 громадян. Тобто фактично наразі Волинь вийшла на «довоєнні» показники.

Найбільше безробітних відтепер мають змогу забезпечувати себе та свої родини у місті Луцьк. На другому місці за працевлаштуванням Ковельський район, а на третьому – Маневицький. Трішки нижчі показники у Володимир-Волинському та Луцькому районах.

Читати ще: Як на Волині знайти роботу через Telegram

Найбільше шукають працівників робітничих професій. ТОП-сфер працевлаштування у червні мав такий вигляд:

1) оптова та роздрібна торгівля; ремонт автотранспортних засобів та мотоциклів;

2) переробна промисловість;

3) сільське, лісове та рибне господарство;

4) транспорт, складське господарство; поштова та кур'єрська діяльність;

5) охорона здоров'я та надання соціальної допомоги.

До слова, Волинський обласний центр зайнятості надає послуги з професійного навчання. Тобто людина, яка шукає роботу та перебуває на обліку має змогу безкоштовно опанувати новий фах, а відтак знайти хорошу роботу з гідною заробітною платою.

"Якщо ви шукаєте роботу, то знайти актуальні пропозиції роботи можна на телеграм каналі "Робота на Волині". Або ж зателефонувати нашим фахівцям для подальшої консультації щодо працевлаштування: (0332) 72 52 40, (066) 353 74 95, (068) 063 42 15. Якщо ви маєте бажання здобути робітничу професію, або підвищити кваліфікацію, то можете поспілкуватися із фахівцем у телеграм-чаті @pidtrumka_DCZ_Volun, або ж звернутися у найближчий центр зайнятості", – радять у ВОЦЗ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus