USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У чотирьох будинках на вулиці Чорновола в Луцьку безкоштовно встановлять ІТП

6 Серпня 2020 11:35
Індивідуальні теплові пункти безкоштовно встановлять ще у чотирьох будинках. Із цього приводу перший заступник міського голови Григорій Недопад, радник міського голови Ігор Поліщук та директор ДКП «Луцьктепло» Іван Скорупський зустрілися з мешканцями будинків на вулиці Чорновола, 2а, 2б, 2в, 4.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Радник міського голови Ігор Поліщук розповів, що цьогоріч розпочато безкоштовне встановлення ІТП у багатоквартирних будинках у рамках проєкту «Модернізація системи централізованого теплопостачання міста Луцька», який реалізується Луцькою міською радою, ДКП «Луцьктепло» та ЄБРР. «Цьогоріч ми встановимо 100, а ще 154 — наступного року. Це дасть можливість мешканцям економити кошти на послузі теплопостачання. У будинках, де ОСББ за власні кошти встановило ІТП, є гарні показники економії. Орієнтовно люди платять на 30% менше, ніж до того, як у них його встановили. Крім того, ми встановлюємо балансувальні клапани. Вони роблять так, що теплоносій подається в квартири максимально рівномірно від першого до останнього поверхів. Для вашого будинку ІТП встановлюється абсолютно безкоштовно», - наголосив він.
Перший заступник міського голови Григорій Недопад звернувся до мешканців з проханням зменшити існуючу заборгованість перед теплопостачальним підприємством. «Всі кошти, які ми виділяємо на підтримку нашого комунального підприємства, нам потрібно забирати з ремонту дворів, доріг та іншого, що зробило б наше місто комфортнішим», - зазначив він.
Також він наголосив, що зекономлені на опалені кошти мешканці можуть спрямувати на термомодернізацію будинку, ремонт даху чи внутрішньобудинкових мереж.
Директор ДКП «Луцьктепло» Іван Скорупський зазначив, що абонентська оплата за обслуговування ІТП становитиме до 20 грн на місяць з кожної квартири, більше ніяких фінансових витрат мешканці не нестимуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанин Показати IP 6 Серпня 2020 11:55
Виходить, ті що встановили самостійно і ще, навіть, зараз виплачують кредит, виявились дурнями?
Олександр до Лучанин Показати IP 6 Серпня 2020 13:00
Саме так
Лучанин до Олександр Показати IP 6 Серпня 2020 14:30
Мерсі за кампліман. Треба передати голові свого ОСББ.
Надія Показати IP 6 Серпня 2020 13:10
що необхідо зробити для безкоштовного встановлення ІТП?
Лучани Показати IP 6 Серпня 2020 15:05
Чому саме ці будинки?
Олексвндр Показати IP 6 Серпня 2020 15:49
ІТП ,ІТД

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus