USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Данії засудили чотирьох осіб, які грабували і брали в заручники українських перевізників

23 Листопада 2020 19:05
У Данії засудили чотирьох осіб, які після нападів грабували і брали у заручники українських перевізників.

Про це йдеться у заяві посольства України у Данії, передає УНІАН.

«Суд у місті Горсенсі, що знаходиться на сході півострова Ютландія, своїм рішенням від 5 листопада 2020 визнав винними членів злочинного угруповання, які здійснили серію нападів на українських перевізників в муніципалітетах Оденсе, Фредерісія та Коллінг», – зазначається у повідомленні.

Четверо злочинців з липня по листопад 2019 року шантажували громадян України – власників мікроавтобусів, які займалися міжнародними перевезеннями пасажирів та дрібних вантажів, змушуючи їх «виплачувати данину».

За даними посольства, злочинці погрожували водіям з України, брали їх у заручники, грабували та пошкоджували їхнє майно.

Крім того, останній інцидент стався 21 листопада 2019 року, коли злочинці напали на українського водія та захопили його мінівен, який пізніше того дня знайшли спаленим.

«Після втручання посольства України в Данії, у співпраці з українськими перевізниками та органами поліції, особи підозрюваних були встановлені. Усі вони були затримані. Суд у Горсенсі засудив їх до покарання у виді позбавлення волі на терміни 1 рік і 4 місяці, 1 рік і 4 місяці, 2,5 та З роки і З місяці. Двом засудженим заборонено в’їжджати до Данії протягом 12 років, ще двом оголошено довічну заборону на в’їзд до Данії», – наголошується у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Знаю! Показати IP 23 Листопада 2020 20:28
Мігранти.Троє проживають сусідньому Мальмо(Швеція).Один проживає в Данії. Навідник -українець
Молюск міністр Показати IP 23 Листопада 2020 22:03
У нас в тюрмі щоб сиділи!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus