USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

У «Дії» можна буде оформити пенсію, соцвиплати та перевірити кредитну історію

14 Вересня 2021 20:52
Міністерство цифрової трансформації восени презентує нові сервіси.

Про це повідомляє пресслужба відомства, пише Бабель.

Віцепремʼєр, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров пояснив, що запустять оповіщення про перевірку кредитної історії. Зокрема, якщо хтось спробує взяти кредит на конкретну людину. Таким чином, можна буде заблокувати цю операцію.

Крім того, створять Єдиний реєстр соціальних виплат, оскільки на сьогодні база даних одержувачів субсидій не бачить базу даних авто або нерухомості. Крім того, на базі «Дії» реалізують сервіси призначення та перерахунку пенсії, допомоги одиноким матерям і субсидій на оплату комунальних послуг.

«Процес подачі заяв буде спрощено, щоб люди не збирали сотні довідок і не ходили по різних державних структурах», – повідомляє міністерство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus