USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.65 9.85

У Дрездені з найбагатшої колекції Європи винесли коштовностей на мільярд євро

25 Листопада 2019 13:54
Вранці 25 листопада у німецькому Дрездені пограбували всесвітньо відому колекцію коштовностей «Зелене склепіння».

Про це повідомляє «Європейська правда».

Зазначається, що це наймасштабніша крадіжка творів мистецтва у післявоєнній історії. Вартість викрадених коштовностей оцінюється у мільярд євро. Офіційно поліція не називає обсяги збитків.

Попередньо повідомляється, що близько 5 години ранку злочинці відключили будівлю від електропостачання і потрапили всередину через вікно на куті. Вони зняли грати з вікна, а після пограбування помістили їх на місце. Попри відімкнення електрики грабіжників зафіксувала камера відеоспостереження.

Група грабіжників викрала коштовності, діаманти та дорогоцінні камені, які мають історичну цінність. Громіздкі предмети, такі як вази або картини, вирішили не брати. Пізніше поліція підтвердила, що до «Зеленого склепіння» проникли грабіжники: «На місці злочину перебуває наша група, злочинці втекли».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus