USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

У ДТП на Львівщині постраждали двоє волинян

5 Лютого 2024 11:27
Дорожньо-транспортна пригода сталась 4 лютого о 18.20 на автодорозі «Київ-Чоп» в селі Ожидів Золочівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись легковий автомобіль ВАЗ-2104, яким керував 34-річний житель міста Ковель Волинської області та мікроавтобус «Мерседес Спринтер» під керуванням мешканця Закарпаття віком 30 років.

Внаслідок зіткнення водій «Жигулів» та його 69-річний пасажир, також житель Волинської області, отримали тілесні ушкодження та були доставлені до лікарні.

Читати ще: На Волині застрягла швидка із хворою дитиною: визволяли рятувальники

За фактом слідчі відділення поліції № 2 Золочівського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Поліцейські встановлюють обставини події.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus