USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У ДТП в Одесі травмувалась волинянка, дівчина зараз у комі

11 Березня 2021 14:20
Внаслідок ДТП, яка трапилася 9-го березня в Одесі, постраждала нововолинянка. Вона перебуває в комі, їй збирають кошти на допомогу.

Прохання про допомогу опублікувала у фейсбук-спільноті «Нововолинські оголошення» Катерина Чернецька, пише БУГ.

«Альона з Нововолинська. Потрібна допомога! Зараз в комі, в важкому стані», – йдеться у дописі.

Як пише патрульна поліція Одеської області, дорожня подія на Французькому бульварі в Одесі сталася близько 3:00 ночі.

Водій автомобіля Hyundai Sonata, рухаючись Французьким бульваром, не вибрав безпечну швидкість, в результаті чого не впорався з керуванням та скоїв наїзд на перешкоду – дерево.

40-річного водія та двох пасажирок доставлено до лікарні. На місці події працював слідчий.

Кошти задля порятунку дівчини можна відправити на картку 5168 7554 4299 4782, Мельник Володимир.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Пффф Показати IP 11 Березня 2021 14:36
сідають в авто до всяких шумахерів недороблених а потім гроші на лікування просять...
пфффу до Пффф Показати IP 11 Березня 2021 15:51
Попередній коментатор - яскравий приклад середньостатистичного українця - суперексперт, усе дізнався, розібрався, дав оцінку і тут же ж засудив..., і надав "допомогу". Ось тому ми так і живемо, і заслуговуємо саме на таке життя, яке маємо, бо ми - невиховане, безкультурне, черстве, ліниве, заздрісне ..... Любіть ближнього свого, поважайте свою землю та щиро працюйте. Не будьте як Пффф! Добра всім! І буде нам щастя!
буба до пфффу Показати IP 11 Березня 2021 16:25
Так, трагiчний випадок. Однак перевищення швидкостi в центрi мiста о 3.00 ночi. Яка нагальна потреба змусила водiя ризикувати власним життям i життям пасажирiв? Можливо, були присутнi стимулятори. Питання: пасажири усвiдомлювали, що водiй може наразити iх на небезпеку? Правила безпеки написанi кров'ю, i подiбнi випадки це пiдтверджують.
бубі до буба Показати IP 12 Березня 2021 09:58
Ехххх...... (
Саша Показати IP 11 Березня 2021 20:41
От знаєте пишу і думаю для чого пхати носа?! Так, співчуваю біда,може бути з кожним! ітд. Але знаєте коли знаєш трошки про історію людини чим займаєця чи могла цього уникнути!? як виде свій спосіб житя,а може це якась карма наприклад?! А може на її місті мала бути його жінка цього водія? нехочу обідити таку професію "ескорд послуги" короче веду до того перед тим як кидати на карту гроші в людини є вибір чи допомогти таким людям які можуть і самі собі допомогти!? Або наприклад якісь дитині з хворобою в якої не було вибору бо вона ще наприклад немовля і просто хоче жити!..
Бандера Показати IP 12 Березня 2021 08:58
Та в нас на дорогах кожен день таке побачиш,чому тут дивуватися.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus