USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.90
  • PLN 9.65 9.85

У дитячій поліклініці Луцька – проблеми з тепломережами

25 Квітня 2017 14:42
Півмільйона гривень потрібно на ремонт тепломереж Луцької міської дитячої поліклініки.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 25 квітня.

Так, закладу пропонують виділити майже 100 тисяч гривень на мікроскопи для лабораторії та паливно-мастильні матеріали. Зокрема, зі слів головного лікаря медустанови Оксани Лєщинської, заклад просить 60 тисяч гривень на закупівлю мікроскопів.

Крім того, 50 тисяч гривень заклад просить за паливно-мастильні матеріали, зокрема, для автомобіля невідкладної допомоги. Адже торік "швидка" виїжджала на 6922 викликів. Були тижні, коли один автомобіль не справлявся, особливо в час, коли було багато хворих на ГРВІ.

Також 500 тисяч гривень потрібні на капремонт тепломереж. Зокрема, зауважує головний лікар, 168 метрів теплотраси потребує заміни. 31 березня сталася аварійна ситуація, на півметра затопило підвал. У результаті – поліклініка без гарячої води і теплопостачання.

Щодо самих труб є заключення, що теплотраса не підлягає ремонту і трубопроводи у ветхому стані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus