USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У дитсадку на Волині відкрили ще одну групу

1 Вересня 2018 18:37
У приміщенні садочку «Калинонька» у селі Жорнище, що у Ківерцівському районі, відкрили другу групу.

Дошкільна освіта є першою сходинкою до здобуття якісних знань, фундаментом, на якому будується вся система освіти. Максимально охопити дітей дошкільною освітою, забезпечити її якість і доступність – таке завдання постало перед керівництвом селища, а допомогти виконати це завдання взялася народний депутат Ірина Констанкевич, яка із коштів соцеконому виділила 500 тисяч гривень для реалізації проекту,ще 324 тисячі було виділено з районного бюджету, йдеться на сайті нардепа.

Завідувач дошкільного навчального закладу «Калинонька» Тетяна Гецко розповіла, що відкриття ще однієї групи було нагальною потребою, адже існувала тільки одна група на 20 дітей, а тепер додаткову групу зможе відвідувати ще 20 маленьких жорнищан.

«Cьогодні в цей святковий день ми усі разом присутні на відкритті додаткової групи у цьому чудовому дитячому садочку. Хочу висловити слова глибокої подяки усім, хто доклав максимум своїх зусиль, уміння і любові, щоб подарувати селу справжнє свято. Адже праця на благо дітей вселяє у людей надію на нове життя. Коли об’єднуються зусилля, коли є вчасна ініціатива від селищної громади, селищного голови, та ця ініціатива підтримується районною владою – це завжди дає надію на результат. Завдяки спільній, злагодженій роботі наш задум вдалось втілили в життя», - зауважила Ірина Констанкевич.

Після урочистостей присутні на святі оглянули щойно відкриту групу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus