USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

У Фінляндії відкрився університет для блогерів: професії навчать за 34 тисячі євро

26 Липня 2021 23:30
У Фінляндії з’являться дипломовані блогери – відповідну освітню програму розробив університет прикладних наук Тампере TAMK.

Про це повідомляє yle, пише УНІАН.

Створену програму назвали Influencers Academy – навчальний рік для інфлюенсерів і контент-мейкерів почнеться в січні 2022 року. Спочатку планується набрати 20-25 охочих.

На опанування цієї професії піде 3,5 року – у разі успішного закінчення навчання всі випускники отримають диплом про вищу професійну освіту та академічний ступінь бакалавра.

За цей час майбутніх блогерів навчать азам підприємництва: управлінню персоналом, маркетингу, бухгалтерського обліку та іншим аспектам управління бізнесом.

Кінцева мета програми – перетворити блогерство на джерело доходу. Для цього студенти заснують у Фінляндії власні фірми для підтримки свого блогу в соцмережах. Причому заняття вестимуть англійською мовою.

Вартість навчання при цьому зовсім не маленька – 9,8 тис. євро на рік або 34,3 тис. за всю програму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 27 Липня 2021 06:35
лох - не мамонт...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus