USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Топ найбільш високооплачуваних YouTube-блогерів вдруге очолив 8-річний хлопчик

20 Грудня 2019 20:33
Журнал Forbes склав список з топ 10 найбільш високооплачуваних YouTube-блогерів, який другій рік поспіль очолив восьмирічний Райан Каджи з доходом в $ 26 млн. На його канал з розпакуванням іграшок підписані майже 23 млн користувачів. Крім YouTube дохід блогеру приносять контракти з торговельними мережами Walmart і Target, а також телеканалом Nickelodeon і стрімінговим сервісом Hulu.

На другому місці опинився канал Dude Perfect, який ведуть п’ятеро друзів у віці 30 років – Кобі Коттон, Корі Коттон, Гаррет Гільберт, Коди Джонс і Тайлер Тоні, пише НВ. Вони займаються спортом, виконують трюки і б’ють рекорди Гіннеса. Завдяки одному з своїх роликів блогери змогли отримати контракт з каналом Nickelodeon. Попри те, що у каналу Dude Perfect 47,7 млн підписників – в два рази більше, ніж у лідера рейтингу, заробляють блогери менше – $ 20 млн на рік.

Замкнула трійку лідерів п’ятирічна Анастасія Радзинська з заробітком $ 18 млн за рік. На її канал підписані 107 млн людей, а загалом її відео подивилися 42 млрд раз. Ролики з Настею виходять сімома мовами, а бренди Legoland і Dannon, витрачають «шестизначні суми» на співпрацю з блогером.

«YouTube – найпопулярніша нянька у світі», – зазначив Еял Бомелій, керівник агентства Yoola, яке співпрацює з багатьма інтернет-зірками.

Найпопулярніший відеоблогер світу 30-річний PewDiePie виявився всього на сьомому місці з доходом в $ 13 мільйонів.

Всього топ 10 найбільш високооплачуваних YouTube-блогерів заробили $ 162 млн в період з червня 2018 року по червень 2019 року.

Доходи блогерів вказані без урахування податків, виплат агентам, менеджерам і юристам.

Журнал Forbes складав рейтинг доходів YouTube-блогерів за період з 1 червня 2018 року по 1 червня 2019 року. Список був складений на підставі даних компаній Captiv8, SocialBlade і Pollstar, які займаються аналітикою соціальних платформ. Також при складанні рейтингу використовували інформацію від інсайдерів з індустрії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus