USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

У Фінляндії затримали 21 яхту, що може належати олігархам РФ

22 Березня 2022 15:47
Фінська митниця затримала 21 яхту, яка може належати підсанкційним російським олігархам або їхнім компаніям.

Про це повідомило видання Helsingin Sanomat, пише "Європейська правда".

Про затримання суден стало відомо минулого четверга та п'ятниці. Митниця розслідує, чи належать яхти особам або організаціям, які перебувають під санкціями ЄС.

Наразі точно не відомо, чи це так, оскільки судна зареєстровані по всьому світу.

Якщо митниця отримає достатню впевненість у приналежності, то відповідальне відомство із примусового стягнення боргів зможе перейти до заморожування майна.

Як повідомлялося, влада Гібралтару затримала супер'яхту, пов'язану з власником найбільшого в Росії виробника сталевих труб Дмитрія Пумпянського.

21 березня у порт турецького міста Бодрум зайшла супер'яхта російського мільярдера Романа Абрамовича Solaris, їй намагалася завадити пришвартуватися юнацька команда українських яхтсменів.

Нагадаємо, фінансова поліція Італії арештувала яхти російських мільярдерів з оточення президента РФ Володимира ПутінаОлексія Мордашова та Геннадія Тимченка. Також російський мільярдер Алішер Усманов потрапив під санкції Європейського Союзу - німецька влада в Гамбурзі арештувала його 156-метрову яхтау Dilbar вартістю майже $600 млн.

А Іспанія тимчасово захопила яхту російського олігарха вартістю 140 мільйонів доларів у Барселоні. 85-метрова суперяхта «Valerie» належить Сергію Чемезову – колишньому офіцеру КДБ, який очолює «Ростех».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus