USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У ФК «Волинь» через СOVID-19 скасували поїздку на матч у Миколаїв

22 Вересня 2020 11:29
Поєдинок «Волині» проти МФК «Миколаїв» в межах 4 туру Першої ліги чемпіонату України перенесли. Гравці та працівники ФК «Волинь» продовжують хворіти на COVID-19.

Про зміни у графіку інформує клуб Хрестоносців, пише Суспільне.Волинь.

Зустріч Волині та Миколаєва повинна була відбутися 26 вересня. Гравці мали зустрітися на полі Центрального Миколаївського стадіону.

Рішення про відтермінування матчу ухвалили у Професійній футбольній лізі України. ФК «Волинь» звернувся до ПФЛ через зараження на коронавірус значної частини футболістів та персоналу команди. Коли лучани та миколаївці зустрінуться на полі наразі невідомо.

Це вже друга гра, яку клуб Хрестоносців переносить через коронавірус у команді. 17 вересня у клубі повідомили про відтермінування зустрічі «Волині» та тернопільської «Ниви», яка мала відбутися 21 вересня.

Скільки футболістів га працівників клубу нині лікуються від COVID-19 в ФК «Волинь» не уточнюють. Відомо, що позитивні ПЛР-тести Хрестоносці отримали 15 вересня. Тоді COVID-19 виявили у 8 гравців та 5 осіб з персоналу клубу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 22 Вересня 2020 11:48
Скасували щоб лишній раз не програти матч.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus