USD 40.45 40.75
  • USD 40.45 40.75
  • EUR 40.50 40.80
  • PLN 10.16 10.34

У Франції випадково знайшли картину Брейгеля за 800 тисяч євро

11 Березня 2023 06:48
У Франції у приватному будинку знайшли рідкісну картину голландського художника Пітера Брейгеля-молодшого. Це одна з версій його знаменитої роботи «Сільський юрист» («У нотаріуса»). Родина володіла полотном від 1900 року, але не знала, що це оригінал.

Про це пише ТСН з посиланням на The Guardian.

Брейгель-молодший написав цю картину між 1615 і 1617 роками. Полотно оцінили у 800 тисяч євро. У родині його називали «Брейгелем», але навіть не підозрювали, що картина справжня. Нещодавно сімʼя вирішила оцінити своє майно та запросила експерта Мало де Люссака. Він надіслав картину на аналіз до Німеччини, де її аутентичність підтвердили.

«Коли ми відправили її до Німеччини на експертну перевірку, яка підтвердила, що це Брейгель, то зрозуміли важливість того, що мали. Вони попросили нас сфотографувати їх перед картиною, з якою вони жили всі ці роки. Це було і смішно, і зворушливо», – сказав де Люссак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 11 Березня 2023 07:25
вартість будь-чого дорівнює нулю за відсутності попиту на нього © І.Франко

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus