USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У футбол грають не лише хлопці: у Луцьку визначили кращу команду футзалісток

5 Березня 2021 19:29
Днями відбувся видовищний футзальний турнір серед учениць закладів загальної середньої освіти міста Луцька на призи Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Змагання тривали два дні, 3 і 4 березня. Приймав турнір КРЦ «Адреналін Сіті», пише сайт Фонду.

За першість змагалися спортсменки з одинадцяти навчальних закладів Луцька. У день фіналу на ігровому полі зустрілись чотири дівочі команди. Але і в матчі за третє місце, і у фінальному змаганні долю гри вирішила серія пенальті.
Результати турніру:

1 місце – НВК №22;

2 місце – школа №13;

3 місце – ліцей №28;

4 місце – військовий ліцей;

кращий гравець – Ангеліна Павельчук (військовий ліцей);

кращий гравець – Аліна Мельничук (ліцей №28);

кращий гравець – Анастасія Семенюк (школа №13);

кращий гравець – Анастасія Чернюк (НВК №22).

Змагання юних футзалісток не відбулися би без підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», який повсякчас підтримує спортивні заходи.
«Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» продовжує свій спортивний напрямок. Тішимося, що вдалося організувати чергові змагання, – зауважує представник Фонду Дмитро Піддубний. – Як бачимо, не тільки хлопчаки грають у футбол, а й дівчатка теж – і дуже непогано. Нинішні змагання показали, що дівчата сильні, витривалі й володіють футбольною майстерністю, а головне – боротьба триває до останніх хвилин».
До слова, спортивні змагання за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» продовжуються. Вже цими вихідними розіграють «Весняний кубок з міні-футболу» серед юнаків 2009 і 2010 р. н.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus