USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Гамбурзі секс-працівниці просять дозволу працювати попри карантин

13 Липня 2020 23:46
Близько 400 повій з усієї Німеччини пізно ввечері в суботу, 11 липня, з’їхалися в район червоних ліхтарів у Гамбурзі, що на півночі країни, із вимогою дозволити працювати публічним будинкам, функціонування яких було призупинене в березні через пандемію COVID-19.

Про це пише DW.

У Німеччині вже відновили свою роботу бари й ресторани, попри пандемію коронавірусу в країну. Працівниці секс-індустрії кажуть, що заборона працювати є несправедливою, оскільки їм, як і всім іншим людям, потрібні гроші для існування, вони вважають також, що рід їхньої діяльності не є настільки загрозливим для здоров’я оточуючих, аби й надалі забороняти їм повертатися на робочі місця.

Герберштрассе, вулиця в районі Червоних ліхтарів, була залита червоним світлом у суботу, уперше після 3 березня, коли набрали чинності коронавірусні обмеження.

Одна із жінок у вікні борделю тримала табличку, на якій написано: «Найстаріша професія потребує вашої допомоги» та «Секс-робота не може бути незаконною через коронавірус».

Деякі із протестувальників були одягнені в театральні маски. Одна із працівниць секс-індустрії навіть грала на скрипці різні музичні композиції.

Протест організувала Асоціація секс-працівників, там заявили, що тривале закриття ліцензованих приміщень змусило деяких повій вийти на вулиці, спосіб роботи яких є більш небезпечним для здоров’я та безпеки інших.

«Те, що молоді люди політично задіяні в цій справі, є чудовим, і це свідчить про вибухонебезпечність ситуації», – розповіла член Асоціації Йоганна Вебер у коментарі інформаційному агентстві DPA.

Родіон Прокопчук
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Andrij Показати IP 13 Липня 2020 23:58
Всiх до нас, на картоплю i буряки, якщо так працювати нетерпиться ..,,
Психопланетарій, Лип Показати IP 14 Липня 2020 18:28
Мати, яка народила це дитя видно, що не приймала участі щодо виховання доньки, не навчила праці. А ось донька вже виросла, а крім того як природньо розтавляти ноги та цим заробляти гроші на прожиття, більше нічого не навчилась.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus