USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Гані вантажівка з вибухівкою потрапила в ДТП: багато жертв, зруйновано 500 будівель

21 Січня 2022 10:38
У Гані внаслідок вибуху зруйновано понад 500 будівель, загинули щонайменше 17 людей.

Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на The Guardian.

Зазначається, що вибух стався у селищі Апіаті неподалік шахтарського міста Богозо. Там вантажівка з гірничодобувною вибухівкою зіткнулася з мотоциклом.

Вантажівка з вибухівкою прямувала в золоту копальню Чирано, що належить компанії Kinross з Торонто. Представник Kinross підтвердив інцидент, заявивши, що він стався за 140 кілометрів від шахти.

За словами глави муніципального уряду регіону Престеа-Хуні-Веллі, де стався вибух, Ісаака Дсамані, водій намагався попередити місцевих жителів про вибух, коли мотоцикл спалахнув.
За даними екстрених служб, щонайменше 57 постраждалих було доставлено до місцевих лікарень. Прилеглі лікарні та поліклініки переповнені травмованими. Поліція попросила прилеглі села відкрити свої школи та церкви для жертв.

Екстрені служби продовжують рятувальні роботи. Багато людей під час вибуху перебували у будинках, там вони опинилися у пастці. «Нам вдалося врятувати декого, але не всіх», – зазначив Ісаак Дсамані.

За словами заступника генерального директора Національної організації із боротьби зі стихійними лихами Седжі Саджі Амедону, понад 500 будівель було зруйновано.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вася. Показати IP 21 Січня 2022 10:49
Мотоциклист хоть живий ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus