USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.70 9.85

Біля Луцька п’яний водій скоїв ДТП, а його пасажир хотів відкупитися від патрульних

10 Квітня 2024 17:17
Учора патрульним близько 20 години надійшов виклик про те, що в селі Струмівка сталася ДТП. Заявник повідомив, що водій легковика Volkswagen Caddy здійснив зіткнення з його припаркованим авто Peugeot Partner та покинув місце події.

Про це інформує патрульна поліція області.

Інспектори встановили винуватця цієї автопригоди. Під час спілкування із водієм у нього помітили ще й ознаки алкогольного сп’яніння. Порушник пройшов огляд на місці події, результат – 2, 15 проміле.

Проте під час складання адміністративних матеріалів пасажир, який перебував у авто, неодноразово пропонував поліцейським неправомірну вигоду. Громадянина попередили про кримінальну відповідальність за це, але свої дії він не припиняв та поклав грошові кошти в розмірі ста доларів в чохол, в якому зберігається прилад Драгер.

Читати ще: На Волині чоловік потрапив під мотоблок

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу, аби надати діям чоловіка правову кваліфікацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 10 Квітня 2024 21:40
Пасажир хотів відкупитись ... Від кого, від чого... Агов, редактори, чи автори, чи хто там. Це що, ми маємо вгадувати сюжет події, чи що. Вина пасажира - де, що, як, коли.
123 до Анонім Показати IP 11 Квітня 2024 05:16
Ти ще не протверезів? Чого з другом таксі не викликали, коли ужралися?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus