USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У гімназії на Камінь-Каширщині відкрили меморіальну дошку вчителю, який загинув на війні

23 Березня 2024 12:50
У Підрічанській гімназії на Камінь-Каширщині відкрили пам'ятну меморіальну дошку загиблому Герою, вчителю Василю Філозофу.

Про це повідомили в Камінь-Каширській громаді.

22 березня в село Підріччя, до рідної школи загиблого воїна з'їхалися рідні та близькі люди, представники влади, прийшли вчителі, учні.

Сьогодні, 23 березня, Захисник мав би зустрічати день народження в колі родини, проте клята війна безжально забрала його життя. Боєць загинув під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Першотравневе на Харківщині 7 листопада 2022 року.

Найщирішими спогадами про талановитого, мудрого, шляхетного, толерантного, розумного вчителя, справжнього патріота поділилися освітяни – керівник управління гуманітарної політики Сергій Лукашук та голова районної організації профспілки працівників освіти і науки України Людмила Кузьмич. Вони висловили щиросердечну вдячність мамі Героя Ганні Василівні за гідне виховання сина, згадали про вагомий внесок вчителя у виховання юного покоління.

Відтепер погляд хороброго військовослужбовця з пам'ятної дошки буде зустрічати та проводжати учнів, учителів та всіх людей, які проходитимуть повз, та нагадуватиме, завдяки кому наша Україна вільна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus