USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Гонконзі 90-річна жінка віддала телефонним шахраям $32 мільйони

22 Квітня 2021 20:37
У Гонконзі пенсіонерка віддала зловмисникам 32 мільйони доларів своїх заощаджень.

Про це розповіли в ефірі ТСН.Ранок.

Зазначається, що 90-річна мільйонерка постраждала від телефонного шахрайства – злодії представилися працівниками органів безпеки і заявили, що у них викликали підозру персональні дані жінки. Нібито їх використовували для здійснення злочинів на території материкового Китаю. А потім шахраї попросили мільйонерку перевести гроші з її банківських рахунків на їхні, аби перевірити походження статків.

Інцидент став найбільшим випадком телефонного шахрайства у Гонконгу. У справі арештували 19-річного підозрюваного. А от гроші повернути поки не вдалося – на рахунках жінки лишилося трохи більше мільйона доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 23 Квітня 2021 06:57
пенсіонерка....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus