USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У громаді на Волині планують розширити потужності компанії Nestlе

24 Січня 2023 22:53
На території заводу Nestlé у Торчині відбулася зустріч народного депутата Вячеслава Рубльова, депутата обласної ради Юрія Харченка та голови Торчинської територіальної громади Юрія Кревського з представниками компанії, під час якої обговорили питання запланованого розширення потужностей компанії на території громади.

Про це повідомила пресслужба народного депутата Вячеслава Рубльова.

Нагадаємо, компанія Nestlé оголосила про відкриття нового виробничого майданчика у селі Смолигів Торчинської ТГ, де планують створити щонайменше 700 робочих місць.

«Розширення виробництва – це завжди нові працівники, можливо з інших регіонів, а значить потрібно думати про забезпечення їх житлом та іншими необхідними умовами для проживання в Торчинській громаді. Наприклад наявність місць у школі, дитячому садочку», - зазначив директор з корпоративних комунікацій та зв’язків з громадськістю Nestlé в Україні та Молдові Володимир Співак.

Він додав, що частина працівників компанії переїхала з районів активних бойових дій у більш безпечні регіони країни, в тому числі на Волинь.

Юрій Кревський наголосив, що на території громади готуються приймати нових працівників та співпрацювати з компанією в частині створення належних умов для їх проживання. Народний депутат України Вячеслав Рубльов підкреслив, що варто вивчити питання будівництва нового житла для людей, які виявлять бажання працювати на новому виробництві.

«В Уряді налагоджена співпраця з міжнародними фондами та компаніями, які готові надавати кошти та допомагати з побудовою житла для тимчасово переміщених осіб. Ми зацікавлені в тому, аби компанія Nestlé працювала на Волині і будемо працювати над тим, щоб спільно реалізувати цей амбітний проєкт», - наголосив Вячеслав Рубльов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus